Wolf voor tieners komt eraan!

Wolf for teens

Of de tienermaten voor het naaipatroon Wolf er nog zouden komen? Die vraag werd me al door veel mensen gesteld en daar kan ik nu eindelijk ‘ja, binnenkort!’ op antwoorden.

Wolf for teens

De testfase van zowel de tweedelige pyjama als de onesie is achter de rug (dank je aan het vaste testersteam!) en nu is het tijd voor heel wat computerwerk van mijnentwege. Daarbij zorg ik er naar intussen goede gewoonte voor dat jullie dit naaipatroon met zowel standaard als small maten aangeboden krijgen, samen met het print-per-maat systeem, verleng/verkortlijnen met de bijhorende uitleg en uiteraard, een nog verbeterde versie van, het uitgebreide stappenplan in de fotohandleiding.

Wolf for teens

Wolf for teens

Wolf for teens

En hoewel ik nu merkte dat er voor mijn eigen tienerjongen binnenskamers duidelijk heel wat meer mogelijk is dan wanneer de handgemaakte kledij zich onder de vrienden begeeft… zal de cape voor die leeftijdscategorie misschien niet zo snel meer onderdeel van het Wolf-maakplan worden. Ik zorg er daarom voor dat ze in het naaipatroon als een apart te printen onderdeel wordt toegevoegd (dank je voor de goede tip Sarah!). Ready to go voor de liefhebbers, maar gemakkelijk te negeren voor wie er echt té stoer voor geworden is.

Een exacte datum kan ik nog niet geven, maar hij komt zeker op tijd om zijn plaats onder de kerstboom op te eisen!

Wolf for teens

Wolf for teens

Wolf for teens