Nieuwe (voor heel even heel zotte) prijzen voor de Belgische biobreisels!

In de vorige post kregen jullie een nieuw lookbook voorgeschoteld. Een eerder exemplaar was dat met inspiratie voor de ‘Dok Collection‘. In die fotobladen vind je de 2 Zonen 09 jacquards ‘Wave‘ en ‘Fish‘ terug. Het zijn dé allerzachtste stoffen bestaand uit 100% biokatoen, gebreid in België, voorgewassen en met een grammage van zo’n 700gr/m2 geschikt voor zowel interieurstukken als voor duurzame kledingstukken zoals bijvoorbeeld een bomber (hier door Blanche), een vest (hier door MyBlou), een pyjama (hier door Nononsonsmom An), een kleedje, een trui (hier door A Naais ID), enzovoort..

Wave and Fish examples

Wave and Fish examples

Wave and Fish examples

Wave and Fish examples

De voorraad van deze stoffen werd terug aangevuld maar wordt voortaan enkel rechtstreeks aan de eindklant verkocht. Dat betekent dat Zonen 09 haar producten niet meer verkoopt aan winkels, maar enkel nog rechtstreeks aan de gebruiker thuis via de eigen webshop.

Deze focus op de eindklant volgt uit mijn ‘back to basics’ mantra die me eerder ook deed beslissen om de productie van de papieren naaipatronen stop te zetten. Wat betreft Zonen 09 wil ik vooral jullie, mijn collega-naai(st)ers, van mooie, kwalitatieve patronen, stoffen en inspiratie voorzien, ik wil daar zelf zoveel mogelijk van kunnen genieten en ik wil jullie online en offline, met af en toe een Maakdag, beter leren kennen. Wat me daar van afleidt, wil ik zoveel mogelijk vermijden. Enkel de kern van de zaak maakt me echt gelukkig en aangezien dat voor mij het hoogste goed is, wil ik me voortaan enkel daarop concentreren.

Die rechtstreekse verkoop aan de eindklant stelt me in staat om de jacquards voortaan aan €39.50 per meter te verkopen. Omdat er nu minder mensen betaald moeten worden, betaal jij voor diezelfde duurzame Belgische kwaliteit voortaan dus heel wat minder. Droomde jij van jouw eigen Fish of Wave creatie, maar hakte je de knoop nog niet door? Dan is nu het moment, want tijdens de volgende 24 uur krijg je op onze Wave en Fish jacquard en met de code ‘backtobasics’ maar liefst 35% korting!

Ik wil jullie zo talrijk mogelijk kennis laten maken met de meest kwalitatieve jacquards op de markt. Ik wil jullie overtuigen van de waarde van de duurzame Zonen 09 stoffen en dat kan alleen wanneer jullie ze in jullie eigen handen krijgen en kunnen voelen waar ik het nu eigenlijk met al mijn superlatieven over heb :-).

Deze zotte actie is slechts geldig tijdens de volgende 24 uur en dus vanaf vandaag 6 maart 14h30 tot en met morgen 7 maart 14h29. Vanaf 7 maart 14h30 vervalt de code en ben je te laat!

Grijp het moment en bestel nu jouw Zonen 09 jacquards met de code backtobasics !