Billie polo

Billie polo

Dat ik al een tijdje fan ben van wat Marleen – met de nieuwe blog My Blou – met de Zonen 09 naaipatronen creëert, maakte ik al vaak duidelijk. Ik ontdekte ze jaren geleden in de Zonen 09 flickr group waar ik viel voor ieder maaksel van haar hand. Onze virtuele relatie kreeg een tijd geleden een vervolg op Instagram tot ik Marleen eindelijk in real life ontmoette tijdens de Zonen 09 fabric launch en Zo(o)ndag in éénzelfde weekend. Ze bleek een lieve, creatieve, perfectionist en moeder van eveneens twee zonen. ‘Klik’ zei mijn gevoel.

Zonen 09 zit in een overgangsperiode. Sinds begin dit jaar laat ik me begeleiden op strategisch en financieel vlak. Het vertrouwen van de mentor doet mijn eigen zelfvertrouwen groeien en het helpt me inzien waar ik zelf echt mee bezig wil zijn, waar keuzes gemaakt moeten worden, waar ik hulp bij nodig heb en hoe ik dat moet aanpakken. Wie me op Instagram of Facebook volgt, zag misschien al beelden van het atelier op Dok Noord waar ik binnenkort in trek. Na 4 jaar zwoegen in het tuinhuis en op de keukentafel maak ik eindelijk de sprong naar een professionele ruimte.

Een andere beslissing die ik maakte, is er eentje over één van de belangrijkste elementen bij Zonen 09: de content. Daar blijft nu te weinig tijd voor over terwijl er zoveel ideeën om uit te werken zijn en terwijl dit nu net hetgeen is waar ik me het meest mee bezig wil houden. Ik wil nieuwe ideeën en modellen uitwerken, blogposts schrijven, creëren en inspireren. Alleen, maar af en toe ook al eens samen met iemand anders en in een professioneel verband waarin die persoon vergoed wordt, want ik weet hoeveel werk kruipt in content maken. Iemand in dienst nemen is niet voor onmiddellijk, maar af en toe samenwerken met een freelancer kan wel al.

‘Klik’ deed nu ook het hoofd dat Marleen als de ideale contentpartner zag. Ik vroeg haar of ze er wat in zag en we spraken enthousiast af dat onze eerste samenwerking een gratis downloadbare handleiding voor een polo zou worden. Een polo die je maakt met ofwel het Zonen 09 naaipatroon voor het hemd Theo of met het Zonen 09 naaipatroon voor het T-shirt Billie.

Billie polo

Billie polo

Billie polo

Billie polo

Billie polo

Billie polo

Thor showt een Billie polo gemaakt met een stofje dat ik een tijdje geleden bij Madeline vond. Hoe dat er op Theo uitziet en waar je de gratis handleiding voor de poloversies vindt, krijg je hier over enkele dagen te zien en te lezen. Intussen kun je ook al even gaan piepen bij Marleen. Ze vertelt zelf al iets over de polo en heeft een kersverse blog waar niets dan pareltjes op staan!

[shopify embed_type=”product” shop=”zonen-09.myshopify.com” product_handle=”dutch-digital-polo-theo-billie” show=”all”]