5 jaar Zonen 09, tijd voor een feestje!

Invite 24 juni

Op 22 juni is het 5 jaar geleden dat ik op de oorspronkelijke Mamashablog Zonen 09 lanceerde. Bij het opzoeken van de link, las ik zelf nog eens de tekst en de commentaren door en bedacht hoe dat derde kind van mij toch echt wel wat gegroeid is. Buitenstaanders vertellen me vaak dat zij dat zo ervaren, maar zelf heb ik zelden dat gevoel. Ik sta veel te weinig stil bij mijlpalen en overwinningen. Ik heb de slechte gewoonte om het bereiken van een doel of het eindelijk doorworsteld hebben van een zware periode als evident te beschouwen, zo snel mogelijk af te checken op mijn never ending to-do-lijstje en onmiddellijk te streven naar het volgende, naar nóg iets beter. Het is een vervelende eigenschap die me vaak parten speelt en één van mijn belangrijkste werkpunten is.

Toen ik bedacht dat die 5de verjaardag eraan kwam, kon ik die niet zomaar voorbij laten gaan. Tijd om iets te doen met dat werkpunt dus. De 5 jaar halen is voor een bedrijf niet niets en omdat het splinternieuwe Zonen 09 patroon Jack én de nieuwe stoffen net die periode gelanceerd worden, besloot ik dat we daar zeker samen iets op moeten drinken. Het wordt geen feest zoals twee jaar geleden, daar heeft Zonen 09 het budget nu niet voor, maar frisse bubbels en wat hippe snacks in het Zonen 09 atelier temidden van een bende gelijkgezinden lijkt mij een ideale zaterdagavondactiviteit. De drink gaat door tussen 17h en 21h op DOK Noord in Gent zodat je, mocht je dat willen, daarvoor ook nog even onze mooie stad kan verkennen. Heb je daarna nog budget over? Dan krijg je zeker de mogelijkheid om tijdens ons mini-event als eerste de nieuwe Zonen 09 producten aan te kopen.

Heb jij zin om op zaterdag 24 juni samen met het Zonen 09 team het glas te komen heffen én als eerste de nieuwe Zonen 09 producten aan te kopen? Schrijf je dan nu in via deze Eventbritelink. We kunnen een 100-tal mensen aan dus afhankelijk van de interesse moet je er misschien snel bij zijn. We zijn benieuwd naar jullie komst!