Boodschap van algemeen nut. Nr°1.

Dat ik fan ben van Dirk Mertens en Mertens Service Center vertelde ik al meer. MSC maakte een belangrijk deel uit van het Van Katoen event en mijn Maakdagen én is in zaken doen een voorbeeld voor vele ondernemers. Je krijgt er (h)eerlijke informatie wanneer je die nodig hebt en een service om u tegen te zeggen.

Toen ik laatst mijn zoveelste voorraad jersey naalden ging inslaan, vertelde Dirk over zijn plannen voor een VIP avond, een soort netwerkevent voor klanten en vertegenwoordigers van de grote naaimachine merken gecombineerd met de kans op het winnen van meerdere prijzen waaronder een Brother ScanNcut twv. €500 als hoofdprijs.

VIP avond @ MSC

Ik ben wel te vinden voor af en toe een tof netwerkevent, zeker wanneer het er eentje in onze branche is en zeker wanneer er bubbles te vinden zijn. De bubbles zullen vergezeld gaan van hapjes en live muziek.

Op vrijdagavond 22 april vind je mij dus op de VIP avond van Mertens Service Center. Alle bestaande en toekomstige klanten zijn er welkom. Willen we dus even van onofficiële blogmeet doen, dan kan dat.

Wie er ook bij wil zijn, kan zich telefonisch (09/230 03 37) of per mail (mertensgent@skynet.be) inschrijven. Benieuwd wie ik er tegen het lijf zal lopen!