2nd hand(made) = kopen of verkopen + een stukje taart!

2nd handmade

Save the date schreef ik toen. Dat was nog voor we de puntjes op de i hadden gezet. Intussen klaarden we de belangrijkste organisatorische zaken uit en werd het nieuws de wereld in gestuurd.

Op zondag 22 mei tussen 11h en 17h organiseren wij een tweedehands verkoop in de coworking spot LikeBirds op de Tondeliersite (Gasmeterlaan 107) in Gent. Eentje met al die te kleine, al dan niet zelfgemaakte, kleding van (vooral) onze kinderen én de stoffen waarop we zijn uitgekeken. We hadden zelf geen zin om die te fotograferen, online te zetten, betalingen op te volgen en pakketjes de post op te doen dus besloten we een gezellige bijeenkomst te organiseren waarbij ook jij je spullen kan verkopen of gewoon van een ander kan komen kopen.

We pakken het anders aan dan bij de standaard tweedehands verkoop. Geen eigen kraampjes waar je zelf een ganse dag bij moet zitten, maar een veel overzichtelijker geheel waarbij wij voor jouw spullen en verkoop zorgen. En we zorgen voor taart, overheerlijke taart! Lies vertelt je op haar blog haarfijn hoe het zit. Check bij haar zeker nog eens alle info over de organisatie en hoe inschrijven. Op onze facebook pagina vind je af en toe een foto, extra info en kun je ons je eventuele vragen bezorgen. Liken en sharen? Graag!

HelenaIsabelleLaura, Lies en Sharon